Cruise Vakanties

C

R

U

I

S

E


V

A

K

A

N

T

I

E

S

Cruise Vakanties

Genieten van een heerlijke cruise Around the World

Cruisetoerisme is een vorm van toerisme waar mensen een reis (cruise) per cruiseschip maken.

Dit kan naar een zonnige bestemming zijn zoals de landen rond de Middellandse Zee en het Caribisch gebied. Maar ook naar Noorwegen, Alaska en de Zuidpool worden cruises georganiseerd. Verder biedt de toeristenbranche ook cruises op rivieren aan, zoals Nijl- en Rijn-cruises.

Het is een luxueuze vorm van reizen. Aan boord zijn vele voorzieningen zoals een bioscoop, zwembad, winkels, bars, casino. Ook zijn er vaak uitgebreide maaltijden en een ruim aanbod aan entertainment zoals shows met artiesten, bals etc.

Aan boord beschikken de passagiers over een eigen hut, een slaapkamer met douche/bad en toilet. Vaak ingedeeld naar grootte, ligging en luxe. Tijdens de cruise worden stops gemaakt om een excursie te maken naar een toeristische bestemming.


Middellandse Zee cruises

Noord-Europa cruises

Stedencruise Noord-Europa

Noord-Amerika cruises

Caribbean en Midden-Amerika cruises

Azië cruises

Zuid-Amerika cruises

Oceanië cruises

Australië en Nieuw-Zeeland cruises

Pacific cruises

Afrika cruises

Wereldcruises

Zwarte Zee cruises

West-Europa cruises

Panamakanaal cruises

Antarctica cruises

Midden-Oosten cruises

Beleef Cruisen en neem een kijkje bij onze Cruise CompaniesCopyright © 2016/2019, Gogo-Holidays Online all rights reserved   BookingCorfuGogoCorfu

Gogo-Online respecteert uw privacy. We maken gebruik van cookies voor verschillende doeleinden, zoals: websitefunctionaliteit, verbeteren van de gebruikerservaring, integratie met sociale media. Door onze website te bezoeken, stemt u in met ons gebruik van Cookies. Disclaimer & Privacy Conditions.


You´re own website ??? Domain registration??? Low Costs (Keep all the money you work so hard to earn) Contact us!