Europa

V

A

K

A

N

T

I

E

S


IN


E

U

R

O

P

A

Vakanties in Europa

Uw vakantie dichter bij huis, Uw favoriete land, neem dan een kijkje bij onze Reisorganisaties & Reisbureaus


Europa is de naam van het werelddeel dat ten westen van Azië en ten noorden van Afrika ligt. Het wordt eveneens begrensd door de Noordelijke IJszee en de Atlantische Oceaan. Het telde in 2005 ongeveer 731 miljoen inwoners: circa 11% van de totale wereldbevolking. Daarmee is het wat bevolking betreft het op drie na grootste continent (na achtereenvolgens Azië, Amerika en Afrika).

Europa heeft sinds eeuwen een eigen culturele identiteit en alhoewel zijn cultuur veel te danken heeft aan andere culturen en invloeden uit het Midden-Oosten en Azië bezit deze cultuur eigen kenmerken.

De basis van deze cultuur wordt onder andere gevormd door een gemeenschappelijke culturele en religieuze erfenis afkomstig van de Grieks-Romeinse tijd, het christendom, de Renaissance, het 16e-eeuwse Humanisme, het politieke en wetenschappelijke denken van de Verlichting en de Franse Revolutie. Ook wordt Europa gekenmerkt door een rijke en dynamische materiële cultuur en de bloei van muziek, beeldhouw- en schilderkunst. In alle Europese landen bestaat schoolplicht en het onderwijs is meestal goed ontwikkeld. Europa telt vele hogescholen, universiteiten, archieven en musea. De culturele erfenis van de koloniale periode die vele

(maar niet alle) Europese landen bezitten maakt ook deel uit van de hedendaagse cultuur in Europa.

En al onze steden zijn te bezoeken met o.a.  Stedentrip.nl


Informatie websites Corfu Griekenland

Boek nu uw vakantie naar Corfu!  gogocorfu.com


Copyright © 2016/2019, Gogo-Holidays Online all rights reserved   BookingCorfuGogoCorfu

Gogo-Online respecteert uw privacy. We maken gebruik van cookies voor verschillende doeleinden, zoals: websitefunctionaliteit, verbeteren van de gebruikerservaring, integratie met sociale media. Door onze website te bezoeken, stemt u in met ons gebruik van Cookies. Disclaimer & Privacy Conditions.


You´re own website ??? Domain registration??? Low Costs (Keep all the money you work so hard to earn) Contact us!